Calitatea, mai presus decat toate.

 

Un cunoscut designer spunea ca 'diferenta dintre stil si moda este calitatea'. Tricourile Trendzilla sunt rezultatul imbinarii perfecte dintre materialul din bumbac organic 100%, croiul casual / fashion si petele de imaginatie care transforma stilul in identitate.

Nu putem schimba lumea singuri, dar ridicand stacheta la un alt nivel, speram sa ajutam la schimbarea in bine a comercializarii produselor din materiale textile. Toate produsele Trendzilla sunt create din materiale eco-friendly (ecologice), materialele produselor sunt din bumbac organic pur 100%.

Tesaturile tricourilor Trendzilla sunt mai moi si mai delicate la atingere, bumbacul fiind crescut organic si netratat cu substante chimice daunatoare.

Bumbacul este crescut natural, fiind folosite doar pesiticide si ingrasaminte bio, astfel solul si apele subterane nu interactioneaza cu niciun fel de substante chimice. De la producatorii de bumbac si pana la producatorii de vopsele, acestia sunt membri organizatiilor atestate in manufacturarea de produse ecologice. Folosim in totalitate vopsele ecologice pe baza de apa la personalizarea tricourilor.

Certificari precum GOTS, OCS 100, OEKO TEX sau REACH si colaborari cu manufacturieri de produse ecologice sunt dovada angajamentului nostru pentru practici moderne bio, de lunga durata si nedaunatoare mediului inconjurator.

Mesajele pe care vrem sa le lansam in lume sunt simple: poti arata cool chiar daca vrei sa fii responsabil si sa nu-ti incalci valorile de baza.

 

Trebuie sa fi logat ca sa poti adauga un comentariu