Trendzilla pentru Ziua Internationala a Mediului Inconjurator!

Astazi este World Environment Day - Ziua Internationala a Mediului Inconjurator! Ne alaturam si noi miscarii pentru protejarea mediul, in stilul Trendzilla, desigur: cu designuri si materiale eco. Trendzilla pune calitatea mai presus decat toate. Nu putem schimba lumea singuri, dar ridicand stacheta la un alt nivel, speram sa ajutam la schimbarea in bine a comercializarii produselor din materiale textile. Toate produsele Trendzilla sunt create din materiale eco-friendly (ecologice), materialele produselor sunt din bumbac organic pur 100%.

Fii si tu eco, alege designuri eco. Cu tricoul Sick poti trage un semnal de alarma pentru atentia care se acorda mediului inconjurator. Don’t make it sick, be the cure!

Iar mai important be a lover, not a fighter. Tricoul Army Of Lovers este potrivit pentru a-ti exprima pasiunea pentru florile pe care le iubesti. Dar nici cu tricoul Eat More Fruit nu vei fi mai prejos, nature calling. 

Invata copiii sa gaseasca si sa aleaga de mici si optiunile eco. De exemplu, mersul pe bicicleta in defavoarea masinii este una dintre alegerile cu care poti ajuta copiii sa se obisnuiasca. Tricourile BB si I'm Biketastic sunt exemplul perfect in acest caz.

Be Free, plimba-te prin lume si descopera toate frumusetile ei. Fii parte din schimbare, nu din daunare. Ti-am pregatit tricouri speciale pentru Ziua Internationala a Mediului Inconjurator: Let Our Powers Combine pentru femei si Let Our Powers Combine pentru barbati.

 

Trebuie sa fi logat ca sa poti adauga un comentariu