Termeni si Conditii

Termeni si Conditii
 
Utilizarea acestui site / magazin online – implica acceptarea mentiunilor din aceasta sectiune.
Utilizarea, accesarea si / sau cumpararea de produse de pe site-ul prezent, www.trendzilla.ro, implica aprobarea de catre clienti si viitori clienti a termenelor stabilite si mentionate in aceasta sectiune.
Trendzilla isi rezerva dreptul de a face modificari si de a actualiza mentiunile prevazute la sectiunea 'Termeni si Conditii' fara a face o notificare in avans.
 
1. Mentiuni generale
Magazinul online Trendzilla.ro este administrat prin intermediul site-ului www.trendzilla.ro si detinut de catre S.C. Sprint Textile Decorations S.R.L.
Mentiunile prezentate in aceasta sectiune se aplica vanzarii de produse de catre S.C. Sprint Textile Decorations S.R.L. pe site-ul www.trendzilla.ro.
Site-ul si continutul site-ului www.trendzilla.ro sunt proprietatea S.C. Sprint Textile Decorations S.R.L. si sunt protejate conform legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Trendzilla, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea, sigla Trendzilla este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare. 
S.C. Sprint Textile Decorations S.R.L. -  str. Branduselor, nr. 75, Baia Mare, Maramures, Romania, cod postal – 430066.
CUI R033613893 | Nr. de inreg. la Registrul Comertului J24/897/2014.
 
2. Mentiuni de confidentialitate si inregistrare
Trendzilla respecta si garanteaza dreptul la confidetialitate a datelor persoanelor care acceseaza site-ul www.trendzilla.ro conform legii nr. 677/ 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a datelor personale, cu modificarile si completarile ulterioare prin legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Datele folosite de fiecare persoana care se inregistreaza sau achizitioneaza produse Trendzilla sunt colectate cu scopul exclusiv de a se inregistra in baza de date Trendzilla pentru livrarea comenzilor si a campaniilor de marketing.
Prin inscrierea in baza de date Trendzilla, clientul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre etc.
Incercarea de a accesa din exterior datele personale ale altor utilizatori, de a face modificari pe site-ul www.trendzilla.ro si / sau de a afecta performanta server-ului site-ului magazinului online Trendzilla vor fi considerate tentative de frauda si vor fi raportate politiei si pedepsite penal, conform legislatiei romane in vigoare.
Inregistrarea pe site-ul www.trendzilla.ro se realizeaza in felul urmator:
  • pasul 1: accesarea sectiunii ‚Creeaza cont’ din coltul dreapta sus sau partea inferioara a paginii Trendzilla
  • pasul 2: completarea campurilor cu datele personale corecte, complete si legale unice ale fiecarui client
  • pasul 3: accesarea casutei 'Sunt de acord cu Termenii si Conditiile acestui site' in sectiunea din 'Creeaza cont'
  • pasul 4: apasare buton 'Inregistrare' – prin confirmarea inregistrarii se accepta de client mentiunile sectiunii 'Termeni si Conditii' ale site-ului www.trendzilla.ro
3. Mentiuni de comanda si plata
Accesul la produsele Trendzilla se poate face online, prin realizarea unui cont pe site-ul www.trendzilla.ro. Confirmarea comenzii efectuate de client implica acceptarea mentiunilor din aceasta sectiune de pe site-ul www.trendzilla.ro.
Fiecare comanda este inregistrata si se parcurge si livreaza in decurs de 48 – 72 de ore. Dupa depunerea comenzii pe site-ul www.trendzilla.ro, fiecare client va fi informat via e-mail si/ sau telefonic. *Pana la livrarea efectiva a comenzii, clientul va primi o serie de e-mail-uri de informare si va fi contactat telefonic in legatura cu confirmarea comenzii, in functie de fiecare comanda efectuata in parte.
Imaginile publicate pe site-ul www.trendzilla.ro au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, marime design, accesorii, aspect etc.).
Trendzilla percepe plata pentru fiecare comanda prin:
  • ramburs (plata efectuata in numerar curierului la livrarea pachetului)
  • plata online cu card electronic (plata efectuata prin intermediul cardurilor de credit/ debit – Visa/ Mastercard)
4. Mentiuni de livrare si retur
Depunerea comenzilor se poate efectua in fiecare zi a saptamanii, de luni pana vineri, inclusiv sambata si duminica. Orice comanda efectuata inainte de orele 17:00, se va procesa in ziua in cauza. Orice comanda efectuata dupa orele 17:00 va fi procesata incepand cu orele 08:00 in urmatoarea zi. In zilele de sambata si duminica nu se proceseaza comenzi iar livrarile se executa in functie de programul de curierat.
In zile de sarbatori legale, programul poate suferi modificari. In functie de tipul de sarbatoare, orarul se va ajusta conform programului. Orarul se va posta pe site cu aproximativ sapte zile mai devreme.
Livrarea pachetului catre client se realizeaza prin intermediul firmei de curierat FAN Courier. Pachetul va fi trimis catre adresa de livrare mentionata in campul “Adresa (strada si numar)”.
Pachetul poate fi urmarit din momentul plecarii de la sediul Trendzilla prin intermediul aplicatiilor de genul selfAWB.
Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.
De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de Trendzilla.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu dumneavoastra. 
Daca pachetul nu va fi ridicat in termen de 15 zile de la sediul FAN Courier, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Trendzilla. In cazul refuzului unui colet livrat de catre Trendzilla, conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, clientul este de acord ca datele personale sa fie publicate in Baza Nationala a Clientilor Neseriosi (ClientiNeseriosi.ro).
 
Returnarea produselor Trendzilla achizitionate de pe site-ul www.trendzilla.ro, se poate efectua fara a invoca un motiv si fara a suferi daune materiale, conform art. 9 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
Returnarea pachetului cu comanda inregistrata pe site-ul www.trendzilla.ro se poate realiza pana la 14 zile de la primirea pachetului.
Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.
In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator.
In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.
Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:
- produsele trebuie returnate sigilate;
- starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
- produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).
In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.
Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.
 
5. Mentiuni pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, decat in momentul in care se finalizeaza comanda. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.  
Trendzilla isi asuma dreptul de a modifica preturile fara a anunta in prealabil; preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii.
Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea.
 
* Persoanele care acceseaza si viziteaza prezentul site pot refuza termenele impuse pentru continuarea spre achizitionarea de produse.
* In eventualitatea in care informatiile furnizate de utilizator sunt incorecte, incomplete sau sunt folosite ilegal, Trendzilla isi rezerva dreptul de a anula comanda in cauza.
 
6. Obligatiile dumneavoastra pentru voucher-ele primite cu titlul “Voucher cadou”
Voucherele oferite de catre Trendzilla cu titlul “Voucher cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe website-ul nostru.
In momentul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru, ati luat la cunostinta si recunoasteti ca voucher-ul oferit de catre Trendzilla cu titlul de “Voucher cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului si va obligati in situatia in care refuzati coletul sau anulati comanda sa renuntati la utilizarea voucher-ului primit prin email, acesta fiind declarat nul.
Voucherul Cadou Trendzilla este un cupon cu valoare emis de Trendzilla si poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi online pe site-ul www.trendzilla.ro
Seria voucherului cadou este valabila pentru o singura comanda la care veti obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.
 
7. Raspunderea pentru plata
Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor dumneavoastra.
 
8. Responsabilitatea  pentru comentariile utilizatorilor
Daca utilizati site-ul Trendzilla, puteti face comentarii la adresa noastra si a produselor pe care le oferim, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Trendzilla isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Trendzilla nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca niciun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Trendzilla si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Dumneavostra garantati ca aveti toate drepturile asupra continutului pe care il transmiteti pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzati prejudicii nici unei persoane. Trendzilla nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.
 
9. Responsabilitatea pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul Trendzilla este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, Trendzilla nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea, Trendzilla  nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Trendzilla.
Trendzilla nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Trendzilla. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
10. Litigii si dispoziti finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Trendzilla sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Dumneavoastra . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures. Dumneavoastra va asumati in totalitate aceste riscuri, odata ce va exprimati acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

Abonare newsletter:

Urmareste-ne pe Facebook: